Ett myller av personer inne på Textile Fashion Center

Ett myller av personer inne på Textile Fashion Center

Välkommen till Borås turistinformation

Vi levererar de bästa tipsen och servicen till dig oavsett om du är boråsare, turist eller besökare.

Vi hjälper dig med allt från att boka guidade vandringar till att tillhandahålla lokala turistbroschyrer, kartor och annat informationsmaterial. Vi kan allt om Borås (nästan!) och hjälper gärna till med personliga rekommendationer. Vi finns centralt belägna, i Textile Fashion Center, med gångavstånd till både Resecentrum, stadskärnan och populära besöksmål.

En bild med logotypen för Turistinformation.

Kontakta oss

Du når oss under våra öppettider måndag-onsdag samt fredag klockan 8-17, torsdag klockan 8-19 och helger klockan 12-16. Du kan ringa oss på 033-35 70 90, skicka ett mejl till hej@boras.com eller chatta med oss här på webben. Vill du träffa oss finns vi på plats i Textile Fashion Center på Skaraborgsvägen 3A under våra öppettider. Klicka här för att hitta till oss.

Boka guidningar
Välkommen att kontakta oss för bokning och prisuppgifter. Du kan boka genom att ringa oss på 033-35 70 90 eller mejla dina önskemål till guide@boras.com. Vänligen observera att vi behöver din bokning med 14 dagars framförhållning. Här kan du läsa mer om vårt utbud av guidade visningar.

För dig som söker mer information: