Tre kvinnor som går ute på stan med en mobil i handen.

UPPLEV BORÅS PÅ EGEN HAND

Ladda ner appen "Hej Borås!"

Upplev Borås med hjälp av appen Hej Borås. I appen hittar du allt från guider och rundturer i centrala Borås till olika kartor med vandringsleder och tips på populära besöksmål. Helt enkelt det perfekta hjälpmedlet för dig som vill upptäcka Borås på egen hand.

Ladda ner appen via App store här eller Goggle play-butiken här.

Ett axplock av vad du kan uppleva i appen:

Lilla konstrundan
Denna rundan är på 1,3 kilometer med start och slut på Sandwalls Plats. Vandringen tar dig runt de mest centrala delarna av Borås, förbi Södra torget, Stadsparken utmed Viskan, Resecentrum och tillbaka till startpunkt.

Fler skulpturer och street art
Förutom tre olika konstrundor finns det fler skulpturer och street art-målningar att njuta av. I appen har vi samlat alla i en och samma karta, där du enkelt kan se var du befinner dig och lätt kan hitta närmaste konstverk.

Hofsnäs naturstigar
Hofsnäs naturstigar är ett vandringsområde nära Torpa Stenhus och Hofsnäs herrgård i Torpanäsets naturreservat. I appen kan du se hur stigen går samt vad för spännande upplevelser som finns i närheten.

Storsjöleden
Storsjöleden är en vandringsled på totalt 8,5 kilometer som bjuder på en fantastisk vildmarkskänsla. Upptäck den vackra naturen och se spåren efter det gamla kulturlandskapet via turen i appen.

Alla sevärdheter och attraktioner
Inne i appen har vi kartlagt sevärdheter och attraktioner som finns att uppleva i Borås. Kartan uppdateras löpande.