Naturen som arena

Sverige är fantastiskt och för dig som tycker om att vara fysiskt aktiv är Borås alldeles särskilt underbart. Här är det aldrig långt till naturen. Med Borås som basecamp kan du ge dig själv riktigt tuffa fysiska utmaningar. Här finns också plats för välbehövlig rekreation och spirituella naturupplevelser.

Naturen som arena

Med Borås som basecamp kan du ge dig själv riktigt tuffa fysiska utmaningar såväl som välbehövlig rekreation och spirituella naturupplevelser.

Tips på fina vandringsleder

Årets bästa tid är nu. I den vackra och varierade naturen erbjuds rogivande tystnad men även spännande och utmanande aktiviteter. Valet är ditt!

En perfekt cykelupplevelse för hela familjen.

Kombinera vacker natur med matupplevelser.

Missa inte!

Camping för finsmakare på Bruket i Wiared

Checka in på ett camp utöver det vanliga. Här finns 8 canvastält á 20 kvm där du sover gott i mjuka dubbelsängar med dusch och toalett i en intilliggande byggnad. Njut av frukost direkt från det lilla bageriet och på egen terass eller på en picknick-filt i Brukets trädgård.

Ett kmpisgäng sitter framför glampingtält

BORÅSAREN SOM INSPIRATION

Läs om Jonas maxade träningsdag i Borås

Selfie framför sup-bräda

Möt Jonas Colting

Jonas är triathlet, föreläsare, entreprenör och hälsoinspiratör. För honom är hemstaden Borås ett mecka för all typ av fysisk aktivitet. Häng med honom en ledig dag fylld med utomhusträning!

Drönarvy över naturreservatet

Fler naturupplevelser i Borås

Här är det aldrig långt till naturen. Faktum är att ingen som vaknar i Borås har längre än 10 minuter till skogen. Välkommen att uppleva mer av bygdens och stadens kullar, sjöar, skogar, cykelstråk, vandringsleder och pulshöjande evenemang.

mailA, chatta eller ring

Fråga oss om Borås!

Borås Frontdesk ger dig den bästa servicen, till dig som turist, boråsare och besökare. Vi kan allt om Borås (nästan!). Ring 033-35 70 90, mejla till hej@boras.com eller chatta här på webben. Du når oss under våra öppettider mån-ons, fre kl 8-17, tors kl 8-19 och helger kl 12-16.