Sandwalls plats i skymning

Sandwalls plats

Borås egen piazza med utsikt över Viskan.

På Sandwalls plats radar restaurangerna upp sig och detta är en given plats att besöka när du vill uppleva Borås. Stadens populäraste plats bjuder på svajande palmer och en härlig utsikt över Viskans vatten och den gröna Stadsparken. Året runt bjuder sandwalls plats på ett härligt sorl från alla människor som rör sig i området.

Vad sägs om ett besök på Balthazar, en restaurang där Sverige och Frankrike möts i en underbar mix av smaker? Eller kulinariska mat- och vinupplevelser på Vinci, en kvarterskrog och vinbar med hjärtat i Italien? Granne med Vinci hittar du Café Viskan och Viskan Vinbar som bjuder på allt från otroliga bakverk till stans godaste pizza napoletana. På Sandwalls plats radar skyltarna från White Guide upp sig och vi utlovar en fantastisk upplevelse oavsett vilket ställe du väljer. Alla restauranger erbjuder soliga uteserveringar för dig som vill spana på förbipasserande människor. Eller varför inte ta en take away-kaffe och slå dig ned vid trapporna.

staden som upplevelse

Mer att uppleva på Sandwalls plats

Hell´s Burger

Fantastiska burgare av svenskt kött och autentiska och färska råvaror. Har du inte testat dem än så vänta inte!

Ett par ligger i en loungesäng vid en inomhuspool

Avkoppling på Aroma Spa

En rogivande oas mitt i stan. Njut av varma pooler såväl inomhus som utomhus med utsikt mot Stadsparken och Viskan. Missa inte maten på Vito’s med fräsch skandinavisk meny.

STADEN SOM DESTINATION

Hitta rätt bland Borås stora utbud av upplevelser