Fotbollslandskamper på Borås Arena

Mellan den 15-21 november kommer två av Sverige landslag, P18 och U21, i fotboll till Borås och spelar EM kval.
Missa inte chansen att heja fram de svenska lagen på Borås Arena!

U21 EM-KVAL Sverige - Nederländerna

Måndagen den 20 november spelas EM-kvalmatchen mellan Sverige-Nederländerna på Borås Arena med avspark kl 18.00 – en perfekt möjlighet för supportrar, familjer, föreningar och lag att heja fram Sverige.

Svenska U21-landslaget är i början på EM-kvalet med chans till direktkvalificering till EM och Nederländerna ett hinder på vägen som måste besegras. Kom till Borås Arena och se morgondagens stjärnors resa mot U21-EM 2025 i Slovakien.

P18 EM-KVAL

Sverige och Borås står värd för sin grupp i det inledande EM-kvalet. Förutom Sverige gör Italien, Schweiz och Lichtenstein upp om dom två första platserna i gruppen som går vidare till Elite Round 2024. EM-slutspelet sommaren 2024 avgörs i Nordirland.

Matcherna på Borås Arena spelas den 15, 18 och 21 november. Kom till Borås Arena och heja fram Sverige till gruppseger. 

U21 Träningslandskamp Sverige - Finland

Som förberedelse inför EM kvalet träningsspelar Sverige mot Finland på Borås Arena med avspark på torsdagen den 16 november kl 16.00. Missa inte chansen att uppleva den spännande finnkampen på plats.   

Bo, ät och upplev mer

Mönsterdesign har sedan millennieskiftet genomgått en revolution. I utställningen Mönstrade Positioner på Textilmuseet utforskas samtida textil mönsterdesign för rum och kropp genom verk av 14 tongivande nordiska formgivare och konstnärer.