Sommartorsdagarna Weekend

Sommartorsdagarna® Weekend

Sommartorsdagarna® har varit ett kärt inslag i Borås sedan starten 29 juni 1989. Sommartorsdagarna® Weekend är en nystart på det folkkära evenemanget. Med start 30 juni bjuds du in till fyra weekends på raken med musik, utomhusbio, allsång, mingel, streetfood, dans, möten, Melodikrysset, mat och dryck. Helt enkelt en bubblande sommarupplevelse i stadskärnan.

Staden som upplevelse

Fyra weekends på raken med ett fullmatat program

Sommartorsdagarna® Weekend 30 juni - 2 juli

Första helgen bjuder på ett fullmatat program i dagarna tre med Pride-festligheter, Molly Hammar och Jelassi på Stora torget, dansbandet Martinez i Stadsparken, utomhusbio på Stora torget och aktiviteter i Stadsparken. 

Sommartorsdagarna® Weekend 7-9 juli

Andra helgen bjuder på Lisa Ajax och Niello på Stora torget, dansbandet Engdahls och Sounders i Stadsparken, utomhusbio på Stora torget och aktiviteter i Stadsparken. 

Sommartorsdagarna® Weekend 14-16 juli

Tredje helgen kan du uppleva Ana Diaz och Daniela Rathana på Stora torget, dansbandet Black Jack och Bob Stevens på scen i Stadsparken, utomhusbio på Stora torget och aktiviteter i Stadsparken. 

Sommartorsdagarna® Weekend 21-23 juli

Fjärde och sista helgen kan du uppleva Jakob Hellman och Oscar Zia på scen, DJ:s på stan, dansbanden Voize och Holidays i Stadsparken och aktiviteter som melodikrysset och barnunderhållning. Dessutom kan du vara med på sista utomhusbion på Stora torget för den här sommaren.