Sommartorsdagarna Weekend

Sommartorsdagarna® Weekend

Sommartorsdagarna® har varit ett kärt inslag i Borås sedan starten 29 juni 1989. Sommartorsdagarna® Weekend är en nystart på det folkkära evenemanget. Med start 30 juni 2022 bjöds besökare in till fyra weekends på raken med musik, utomhusbio, allsång, mingel, streetfood, dans, möten, Melodikrysset, mat och dryck. Helt enkelt en bubblande sommarupplevelse i stadskärnan.

Staden som upplevelse

Fyra weekends på raken med ett fullmatat program

Sommartorsdagarna® Weekend 30 juni - 2 juli

Första helgen bjöd på ett fullmatat program i dagarna tre med Pride-festligheter, Molly Hammar och Jelassi på Stora torget, dansbandet Martinez i Stadsparken, utomhusbio på Stora torget och aktiviteter i Stadsparken. 

Sommartorsdagarna® Weekend 7-9 juli

Andra helgen bjöd på Lisa Ajax och Niello på Stora torget, dansbandet Engdahls och Sounders i Stadsparken, utomhusbio på Stora torget och aktiviteter i Stadsparken. 

Sommartorsdagarna® Weekend 14-16 juli

Tredje helgen kunde besökare uppleva Ana Diaz och Daniela Rathana på Stora torget, dansbandet Black Jack och Bob Stevens på scen i Stadsparken, utomhusbio på Stora torget och aktiviteter i Stadsparken. 

Sommartorsdagarna® Weekend 21-23 juli

Fjärde och sista helgen kunde besökare uppleva Jakob Hellman och Oscar Zia på scen, DJ:s på stan, dansbanden Voize och Holidays i Stadsparken och aktiviteter som melodikrysset och barnunderhållning. Dessutom skedde sista utomhusbion på Stora torget för sommaren 2022.