Åhaga

The Ark Reunion Tour

2022-08-26
19:30

The Ark har aldrig ångrat att de la ner, men saknat varandra, saknat att hänga som band och att träffa den publik som gillar deras musik och som hängt med i vått och torrt. När 20-årsjubileet för debutskivan närmade sig bestämde de sig för att stå tillsammans på scen igen för en sommar.

Ola Salo, Mikael Jepson, Martin Axén, Jens Andersson, Lasse Ljungberg och Sylvester Schlegel har alltid velat ge utanförskapet en fristad. Redan innan de blev nationella stjärnor såg de till att, i Rottne, Växjö och sedermera Malmö, låta och se ut som stjärnor i sin helt egna värld. Oavsett storlek på spelställe förde de sig alltid som världens största band, bad aldrig om ursäkt för sin existens - och de hade låtarna som borgade för det.

Hits som “It Takes a Fool to Remain Sane”, ”Calleth You, Cometh I”, “One of Us is Gonna Die Young”, “The Worrying Kind”, “Breaking Up with God”, “Let Your Body Decide”, “Father of a Son” med flera är i dag en självklar del av den svenska pophistorien och folksjälen. Detta lär bli uppenbart en gång för alla under The Ark Reunion Tour 2022.

Kontaktuppgifter

Åhaga

Lillåvägen 4, Borås

Telefonnummer
033-131510
Boka