Ymergården

Swedish Open – presented by Kastaplast

2024-06-28 - 2024-06-30
08:00
Sport

Swedish Open är en discgolftävling på högsta världsnivå! 🥏 Den är en av endast fem europeiska deltävlingar i världens största proffstour för discgolf: DGPT (Disc Golf Pro Tour).

144 spelare (108 herrar och 36 damer) från 16 olika länder deltar i denna tävling, som därmed blir det största idrottsevent du kan se i Borås 2024. Har du aldrig sett en tävling i discgolf tidigare så rekommenderas ett besök denna gång, för det är en häftig och imponerade syn när världens bästa spelare visar hur en disc (frisbee) kan hanteras. Detta på vackra Ymergårdens Discgolfcenter (Brämhult) som rankas bland världens 50 bästa banor! Dessutom finns flera lokala spelare med, som ska utmana några av sportens allra bästa spelare genom tiderna!

Det allra bästa är att köpa din biljett i förväg. Det finns två typer av biljetter:
‣ GA-biljetter – vilket innebär att du kan följa spelet från våra två fasta publikområden. Där ser du 7-8 av banans 18 hål.
‣ VIP-biljetter – vilket innebär att du kan gå med grupper runt banan och se spelet på nära håll, på alla 18 hålen.

I eventområdet finns det flera food trucks, en välfylld cafeteria med “Swedish Frika”, återförsäljare av discgolfutrustning, storbildsskärm för att kunna se livesändningen från tävlingen, med mera. Det finns såklart också möjlighet att få discar med mera signerat av dina favoritspelare.

Vi rekommenderar samåkning så långt det är möjligt, för även om det finns många platser vid Borås Skidstadion och området runt den så kommer det att bli fullt senare under dagarna.

OBS! Den enda entrén/vägen in i tävlingsområdet är vägen från Borås Skidstadion upp mot Ymergården.

Tider:  Mellan 08.00 och 18.00
Instagram: @swopen2024

Varmt välkomna till en tävling i världsklass!

Information

Svinåsagatan, 507 90 Brämhult

Webbplatsadress
Läs mer om tävlingen
Köp biljett

Liknande evenemang

Loading...