Skogen norr om Guttasjön brandövningsområde, karta skickas till deltagare

Prova på överlevnad 24h

2023-06-17 - 2023-06-18
08:30

Vårt prova på dygn inom överlevnad är en perfekt möjlighet för dig att lära dig grundläggande överlevnadstekniker samtidigt som du får uppleva och njuta av naturen och våren i vår härliga skog. Under detta dygn som vi spendarar helt och hållet utomhus, kommer du att få lära dig hur du eldar, bygger skydd, och hanterar mat och vatten utomhus. Om du klickar på länken till bokningen finns ännu mer detaljer om innehållet.

De erfarna instruktörerna kommer att finnas på plats dygnet runt för att hjälpa dig och svara på alla dina frågor under hela kursen. Och inte bara kommer du att lära dig en mängd nya färdigheter, du kommer också att få uppleva vacker svensk natur och lugnet i skogen tillsammans med andra som delar din nyfikenhet och intresse.

Oavsett om du är en erfaren friluftsentusiast eller en nybörjare, så är All In Natures överlevnadskurs för alla som vill lära sig grunderna i att överleva i naturen. Så varför inte ta chansen att uppleva något nytt och boka din plats nu? Du kommer inte bara att få nya färdigheter och erfarenheter, utan också minnen att bära med dig lång tid framöver.

Information

Boka