Skogen norr om Guttasjön brandövningsplats, karta sänds till deltagare

Friluftskurs för nybörjare

2023-05-20 - 2023-05-21
09:00

All In Nature erbjuder en friluftskurs för dig som nybörjare och som vill ta dina första steg in i det spännande och härliga friluftslivet. Under denna omfattande kurs kommer du att få lära dig allt du behöver veta för att kunna uppleva naturen på ett tryggt, bekvämt och roligt sätt.

Du kommer att lära dig hur man packar smart, vad man ska ta med sig på en vandring och hur man ordnar sin mat och utrustning. Kursen inkluderar också grundläggande färdigheter som tältning, orientering, eldning och fsåklart bra tips kring kälder och utrustning. Dessutom kommer du att få en upleva ett härligt dygn i naturen och få inblick i de många möjligheter som friluftslivet kan erbjuda.

Under kursen kommer du att vara omgiven av professionella och erfarna guider som kommer att ge dig all nödvändig kunskap och stöd som du behöver. Du kommer också att övernatta utomhus, kanske för första gången!

Så, om du vill uppleva och utforska friluftslivet på ett tryggt och bekvämt sätt, är denna kurs perfekt för dig! Boka din plats nu och bli en del av den fantastiska gemenskapen bland oss friluftsentusiaster.

Du hittar mer detaljerad information om kursen via länken till bokning.

Information

Boka