Borås Konstmuseum

Guidad visning Borås Art Biennial

2024-08-24
13:00
GuidningKonst

Vill du få en fördjupad upplevelse av Borås Art Biennial 2024? Under biennalen erbjuds kostnadsfria visningar varje lördag och söndag! Börja med en introduktion av biennalen på Borås Konstmuseum och följ sedan med på en konstvandring för att få ut det mesta av biennalen. Visningarna är på svenska.

Kl. 13.00: Introduktion av biennalen och de verk som visas på Borås Konstmuseum.
Samling vid konstmuseets entré. Ingen föranmälan.

Kl. 13.30: Guidad visning av biennalens verk i det offentliga rummet.
Samling utanför konstmuseet på P.A. Halls Terrass. Begränsat antal platser, föranmälan krävs.

Turen är ca 3 km och tar ca 1 h 30 min.

 

Info om Borås Art Biennial 2024!

Det är med stolthet som Borås Konstmuseum för åttonde gången presenterar den internationella konstbiennalen Borås Art Biennial – i år med titeln Layers, Lines, Loops och ett utforskande av tid, rum och plats. Mellan den 15 juni och 15 september får boråsare och tillresta ta del av storslagen och tankeväckande samtidskonst av femton internationella konstnärer inne på Borås Konstmuseum och runt omkring i stadens offentliga rum. Alla är välkomna till konstfesten – konstverken i det offentliga rummet går att se när som helst på dygnet och Borås Konstmuseum har alltid fri entré.

Medverkande konstnärer: Monira Al Qadiri (KW), Christian Andersson (SE), Hicham Berrada (FR/MA), Mona Caron (US/CH), Alicja Kwade (DE/PL), Eric Magassa (SE/FR), Thiago Martins de Melo (BR), David Molander (SE), NeSpoon (PL), Diana Orving (SE), Ugo Rondinone (CH), Heli Ryhänen (FI), Elin Stampe (SE), Fiete Stolte (DE), Gê Viana (BR).

Information

Borås Kulturhus PA Halls Terrass 2, 504 56 Borås

Telefonnummer
033-35 70 90
Boka biljett

Liknande evenemang

Loading...