Textile Fashion Center

Antikrundan

2022-08-19
10:00

Antikrundan startar sin årliga inspelningsturné i sommar med besök på Textile Fashion Center i Borås.

Inspelningen kommer äga rum fredag 19 augusti och som vanligt värderas alla föremål som tas hit. Allmänheten uppmanas att leta fram sina dolda skatter för att värderas av Antikrundans experter. Anmäl dig via länken nedan och var med och upplev stämningen på plats!

Om Antikrundan: Det första programmet av svenska Antikrundan spelades in 1989 i Malmö och Helsingör och var ett samarbete med BBC. Experterna kom både från England och Sverige och värdena i programmet angavs i både svenska kronor, danska kronor och i engelska pund. Förvirrat och charmigt. Redan året därpå var det enbart svenska experter som kunde värdera föremålen i svenska kronor. Sedan dess har programmet spelats in och sänts varje år.

Programmet har haft två programledare, Jesper Aspegren och Anne Lundberg. Antikrundan är ett av SVT:s absolut populäraste program och lockar storpublik varje säsong både i SVT1 och SVT Play.

Antikrundan börjar sändas i januari 2023 klockan 20:00 i SVT1 och SVT Play. Det blir två heltimmesprogram från varje ort.

Kontaktuppgifter

SVT

Skaraborgsvägen 3A

Telefonnummer
08-784 86 01